söndag 31 augusti 2008

Inget händer

Har jobbat en massa och sen inte mått så bra. Så hästarna har inte gjort något alls på massor av dagar.
Glädjande nyhet är att hovslagaren trots allt inte lider av diskbråck. Men han har ju ont så han ska till kotknackaren så får vi hoppas han blir bättre så småningom.

Sälja hästar på hösten är tydligen svårt. Har haft två som provridit Noelle och ingen av dom har hört av sig igen.
Ingen respons alls på de andra annonserna.
MÅSTE ha hem till dom ganska snart, funderar på att försöka få ut Noelle på foder istället. S och M går till slakt, förhoppningsvis ska jag då åtminstone slippa betala för att dom ska få somna in.
Foxy blir kanske kvar där hon är, jag hoppa det blir så. Tjejen som har henne verkar vara både duktig och med en god portion sunt förnuft. Hoppas bara hon grejar ekonomin också så hon får vara kvar där.

Thor är mycket bättre i hovarna, men kommer få gå barfota tills det är dags för skor med brodd. Sen ska han skos om ofta och så ta bort skorna när det inte behövs för broddens skull längre. Så får vi se sen vart vi hamnar. Hellre ha honom avställd en månad då och då än att tvingas ställa av honom i flera månader i sträck då i samband med röta dvs. smärta för hans del.

Dags att påbörja inkörning av Vittra och Krabat. Hoppas på att det ska gå att kastrera Krabat snart så kan jag ha dom båda tillsammans, det skulle verkligen underlätta.