onsdag 12 januari 2011

Inskolning på dagis

Ja, tiden rusar på som vanligt.

I måndags började Lovisa på dagis. Helt ny avdelning så allt är nytt för både personal och de barn som går denna vecka. 6 stycken som skolas in samtidigt, nästa vecka ska det komma 6 till och sen ska det väl trilla in några fler så det blir ca 15 stycken sen.

Det verkar som Lovisa tycker det är kul. Hon är lite blyg men försöka ibland gå fram till någon av pojkarna (är bara hon och 5 pojkar just nu) och ibland hamnar hon hos någon av fröknarna. Kul när hon får röra precis allt.
Idag blev vi kvar och åt lunch, hon åt dåligt, men det har ju blivit att hon fått en flaska välling vid lunchtid och sen ätit lunch sent istället. Men efter lunchen så imponerade hon med att hjälpa till att bära bort saker från bordet. Hon älskar ju att hjälpa till och jag tycker det är bra om dom lär sig det tidigt så rutinen finns.

Imorgon ska vi äta lunch och sen sova lite. Vi får se hur det går, men får hon busa lite efter lunch och sen lägga sig med vällingflaskan så går det nog toppenbra. Idag åkte vi hem, packade ur bilen och åkte och hämtade hö. Hon somnade och sov 15 minuter så hon var inte rolig att få att sova när vi kom hem. Men nu har hon sovit snart 1,5 timme och jag har fått lugn och ro.
Blir bara vi ikväll då Erik är med L på hockeyträning och då fick F bli hos farmor och farfar eftersom hon inte kunde stanna hemma med oss idag som hon annars brukat.

Funderar lite över hästarna, inga lätta beslut men något måste göras. Jag tror att nästa vinter kommer vara utan häst för min del tyvärr. Jag kommer ju aldrig sälja Thor, men som det ser ut just nu med ekonomin så behöver vi en vinter utan hästar. Så kanske vi kan få lite rätsida på saker och ting.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar