måndag 5 april 2010

Slut på det roliga

Ja, det känns så just nu faktiskt. Har haft en så underbar påskhelg med bonusbarnen så det kändes jättetråkigt att lämna iväg dom idag. Önskar vi fick ha dom mera, heltid vore inte dumt, fast det tror jag inte barnen och deras mor skulle gå med på.
Var jättelänge sen vi hade så kul tillsammans. Jag har orkat vara med hela helgen och vi har promenerat med hund och barnvagn till hästhagen, kört häst och ridit och spelat spel och tittat på tv och haft det hur bra som helst tycker jag.
Fast ibland undrar jag om det inte är två små apor jag fått till bonusbarn, de har ätit 2 bananer om dan sedan de kom i torsdags. Godis däremot har det inte slinkit ner speciellt många bitar. Men det är ju bara positivt. Frukt är ju perfekt att ge när man märker att deras humör börjar dala eller när de börjar bli lite trötta.
Lilla F är så rolig när hon först släpar benen efter sig för hon är "trött" i dom och sen när hon ska gå ikapp bror sin för att ta över hunden sista biten då sätter hon av i språngmarsch och glömmer liksom bort att hon är trött.

Idag blev det en lite stressig morgon då vi sov länge och skulle hinna ge hästarna mat och hinna duscha oss alla och äta lunch innan vi gav oss iväg norrut. Men barnen var duktiga på att äta och klä på sig så vi kom iväg i bra tid.
Kom hem och insåg att vi inte hade mycket att äta hemma, men det blev den godaste middagen på länge ändå. Kokt potatis och burkskinka, enkelt och gott för munnen och magen. Undra varför man äter så lite potatis, bruka försöka äta det några gånger i veckan, men när man var lite åt man ju jämt potatis, nu blir det mest pasta, vilket jag tycker är trist och tråkigt.
Synd bara att potatis är så dyrt jämfört med pasta och ris. För att inte tala om priset på grönsaker, i affären igår låg priset för vanlig sallad på 65 kronor per kg!!!!! Helt sjukt!

1 kommentar:

  1. Härligt med ungar...

    Vill passa på att nämna att det blir konfirmation här nere lördagen den 29 maj kl 14 i Fröderyds kyrka. Hoppas ni kan komma. En inbjudan kommer väl snarast brevledes.
    Kram Bea

    SvaraRadera